1. Kalcija fosfātu sintēzes parametru ietekmes uz biokeramikas struktūru attīstība un veikto rezultātu analīze un apkopojums promocijas darbā. 
  2. Hidroksilgrupu stabilizācija un poru veidotāja aģenta ietekmes uz kalcija fosfātu keramikas struktūru rezultātu analīze un apkopojums promocijas darba veidā. Noteiktas porainības kalcija fosfātu biokeramikas iegūšana cilmes šūnu deponēšanai.
  3. Izgatavot hidroksilapatīta paraugu sēriju elektronu paramagnētiskās rezonanses un Ramana spektroskopisko pētījumu veikšanai.
  4. Trīs dažādu veidu biokeramisko materiālu baktēriju kontaminācijas pētījumi un to savstarpējais salīdzinājums.
  5. Titāna oksīdus saturošas keramikas iegūšanas parametru un struktūras sakarību pētījumi un to analīze.
  6. Kaulu cementu sintēze un īpašību izpēte – fosfātu kaulu cementu sintēzes parametru un īpašību kopsakarību pētījumi; sintezēto un komerciālo akrilātu kaulu cementu īpašību salīdzinošie pētījumi.
  7. Proteīnu sorbtīvās izdalīšanas likumsakarību pētījumi no daudzkomponentu vidēm, t.s. bioloģiskajām.
  8. Magnētiskās enerģijas termiskā disipācija un nanodaļiņu pārnese neizotermiskos ferkoloīdos.
  9. Magnētisku vezikulu sintēze.
  10. Magnētiskā mikrokonvekcija.
  11. Magnētiskās relaksācijas pētījumi kodolmagnētiskās tomogrāfijas vajadzībām.
  12. Sinhronizācija dipolu ansambļos.
  13. Diferencētas struktūras kalcija fosfātu biokeramisko materiālu mikroskopiskā un biomehāniskā izpēte  pēc implantācijas eksperimentāliem dzīvniekiem.
  14. Biokeramikas – biodegradablu polimēru kompozītu biosaderības pētījumi un novērtējums.
  15. Kaulu smadzeņu mezenhimālo šūnu izdalīšana no eksperimentāliem dzīvniekiem, šūnu identifikācija, pavairošana un uzaudzēšana uz kalcija fosfāta biokeramikas materiāliem.
  16. Ar kaulu smadzeņu mezenhimālajām šūnām apaudzētu kalcija fosfāta biokeramikas materiālu implantācija eksperimentāliem dzīvniekiem , eksplantācija kopā ar apkārtējiem audiem, histoloģiska un imūnhistoķīmiska izmeklēšana.
  17. Dažādu veidu biokeramisko materiālu baktēriju kontaminācijas pētījumi un to savstarpējais salīdzinājums.
  18. Iepriekšējā perioda kalcija fosfāta biokeramikas materiālu implantācijas vēlīno rezultātu izvērtējums klīniskajā materiālā.