1. Laika notikumu reģistrācijas un mērīšanas sistēmas prototipu aprobācija dažādos reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos, kur nepieciešama pikosekunžu precizitāte.
  2. Superplatjoslas impulsu tuvdarbības radara sistēmas prototipu aprobācija reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos zemgarozas kartogrāfijā un objektu fiksēšanā caur EM caurlaidīgu sienu.
  3. Viedo transporta sistēmas sensoru tīklu prototipu aprobācija reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos, kas saistīti ar 3D datorredzes pielietošanu, sensoru datu ieguvi un apstrādi, kā arī ar ceļa infrastruktūras attīstību.
  4. Plaukstas attēlu un ķermeņa muguras formas datu reģistrācijas un informācijas apstrādes sistēmu aprobācija.
  5. Uz rotācijas leņķiem balstītas datu pārraides iekārtas prototipa aprobācija reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos.
  6. Elastīgas antenas izstaroto signālu parametru novērtēšana.
  7. Komunikācijas sistēmas prototipa aprobācija reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos, kas saistīti ar mobilo objektu vietas noteikšanu ar augstu precizitāti, kā arī bezvadu datu apmaiņu starp kustīgiem objektiem un attālinātiem serveriem.
  8. Viedo radio tīklu sistēmas modeļa izveide un aprobācija reāliem apstākļiem pietuvinātos scenārijos, kas saistīti ar efektīvu daudzu ceļu video datplūsmu pārraidi mobilos bezvadu ad-hoc tīklos, t.sk., izmantojot viedas antenas savstarpējo traucējumu samazināšanai.