“Green HExagon” projekta tiešsaistes pirmsinkubācijas programmas labākie dalībnieki no 9. līdz 12. aprīlim piedalās trīs dienu nometnē Rīgā. Šogad nometni apmeklē 58 dalībnieki no četrām valstīm – Latvijas, Igaunijas, Austrijas un Čehijas.

Projekta partneri no Latvijas Universitātes (Biznesa inkubators), Tartu Universitātes, Čehijas Dzīvības zinātņu universitātes Prāgā (biznesa inkubators “Point One”) un Vīnes Noištates Lietišķo zinātņu universitātes (Startup centrs) 10. aprīlī devās ekskursijā uz Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūtu, diskutēja par zinātnes un biznesa industriju mijiedarbību un iepazinās ar institūta saniegumiem.

  

Studenti divas dienas darbojas mārketinga tēmām veltītās darbnīcās kopā ar pasniedzēju, uzņēmēju un doktora grāda pretendentu Imantu Krēziņu. Universitāšu inkubators “UniLab” sadarbībā ar Latvijas Biznesa eņģeļu tīklu “LatBAN” nometnē organize mentoringa ātros randiņus un tīklošanās pasākumus, kā arī lekciju par biznesa izveidi un investoru uzrunāšanu. Tāpat studentiem ir noorganizētas dažādas ekskursijas un sociālās aktivitātes.

Vairāk informācijas

Dalīties