Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Photonics Finland un PhotonicSweden, Latvijas, Somijas un Zviedrijas zinātnieki un industrijas pārstāvji Deep Tech Atelier pasākuma ietvaros rīko Nordic Optics and Photonics (NOP) konferenci ar plakātu sesiju un uzņēmumu izstāžu stendiem.

Bakalaura, maģistra, doktora līmeņa studentiem, kā arī pēcdoktorantiem un vēl augstāka līmeņa pētniekiem ir iespēja prezentēt savu darbu. Sistēma Conftool ir paredzēta, lai iesniegtu kopsavilkumu par paveikto pētījumu ar iespēju sniegt mutisku vai plakāta veida prezentāciju. Labākās tēzes tiks atlasītas un uzrunātas mutiskai prezentācijai. 

Galvenā uzmanība tiks pievērsta kvantiem, optiskajai šķiedrai un sensoriem. Kopsavilkumi tiek gaidīti, un prezentācijas būs par šādām tēmām: uzlabotie materiāli, optika un spektroskopija, fotonika industrijā, lāzertehnoloģijas, kvanti, optiskā šķiedra, sensori, fotonika dabaszinātnēs, drošība utt.

NOP notiks paralēli uz divām skatuvēm – industrijas un zinātnes.

Iesniedziet kopsavilkumu šeit līdz 31. janvārim: https://www.conftool.com/nopd2023/ caur Deep Tech Atelier tīmekļa vietni https://deeptechatelier.com/, kur ir pieejama tēžu veidne, un esiet starp labākajiem, kas uzstāsies ar mutisku prezentāciju uz zinātnes skatuves!

Papildus šīm aktivitātēm konference 19. aprīlī būs tikai NOP dalībniekiem Latvijas zinātnisko institūciju apmeklējumam un iepazīšanai šajā jomā. 20.-21.aprīlī NOP Deep Tech Atelier ietvaros notiks gan ar individuālām prezentācijām, gan paneļdiskusijām.

Pasākums notiks angļu valodā.

Drīzumā tiks atvērta reģistrācija Deep Tech Atelier, sekojiet jaunākajai informācijai šeit https://deeptechatelier.com/ !

Dalīties