Latvijas Universitāte (LU) izsludina Doktorantu un zinātniskā grāda pretendentu sesto grantu konkursu ar mērķi nodrošināt atalgojumu LU doktora studiju programmu doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem zinātniski pētnieciskā darba veikšanai LU vai sadarbības partnera organizācijā.

Atbalsts doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem projektā “LU doktorantūras kapacitātes stiprināšana jaunā doktorantūras modeļa ietvarā” ir paredzēts ar mērķi sekmēt viņu akadēmisko darbību Latvijas Universitātē, pēc dalības projektā nodrošinot doktoranta vai zinātniskā grāda pretendenta akadēmiskās karjeras izaugsmi. Projekts paredz, ka granta saņēmēji pēc zinātniskā doktora grāda ieguves sešu mēnešu laikā pēc dalības projektā beigām var tikt ievēlēti akadēmiskā amatā un vismaz vienu gadu šajā amatā turpināt strādāt LU.

Viens no LU sadarbības partnera organizācijas šajā projektā ir arī mūsu institūts.

Pieteikumus konkursā pieņem no 2022. gada 8. augusta līdz 31. augustam (pēdējā dokumentu iesniegšanas diena). Lēmumu par granta piešķiršanu plānots pieņemt līdz 2022. gada 4. oktobrim.

Vairāk informācijas par pārējiem sadarbības partneriem, iesniedzamajiem dokumentiem un konkursa nosacījumiem šeit.

Dalīties