Latvijas Universitātes (LU) doktoranti un jaunie zinātnieki ir aicināti piedalīties Koprakstīšanas sesijās, kopīgi ar citiem vienlaikus strādājot pie savām zinātniskajām publikācijām tiešsaistē. Iniciatīva ir daļa no jaunā doktorantūras modeļa izveides un ieviešanas Latvijas Universitātē. Pirmā tikšanās ir iecerēta 18. janvārī.

Koprakstīšanas sesija ir tiešsaistes tikšanās doktorantiem un jaunajiem zinātniekiem divu stundu garumā. Sesijas sākumā iecerēts, ka katrs dalībnieks izvirza sev mērķi, ko ir iecerējis paveikt savas zinātniskās publikācijas sagatavošanas procesā konkrētās tikšanās laikā. Turpinājumā notiek divi rakstīšanas cēlieni, katrs 45 minūšu garumā, ar īsu piecminūti atslodzei. Sesijas noslēgumā tās dalībnieki dalīsies viens ar otru paveiktajā un tālākajos zinātniskās publikācijas sagatavošanas soļos.

Pirmā tiešsaistes tikšanās norisināsies otrdien, 18. janvārī, no plkst. 9.00 līdz plkst. 11.00. Iecerēts, ka Koprakstīšanas sesijas norisināsies divas reizes mēnesī, otrdienu rītos.

 

Vairāk informācijas un pieteikšanās

Dalīties