“Sākam kausēt ledu!” – ar šādu uzsaukumu trešdien, 30. jūnijā, atklāts biznesa iespēju festivāla “Icebreakers’21” ieskaņas pasākums. Latvijas Universitātes Dabas un Zinātņu mājas teritorijā norisinājās klātienes un tiešsaistes diskusijas par nākotnes tendencēm un izaicinājumiem, inovācijām, labbūtību, zaļo domāšanu un digitālas Eiropas veidošanu, kā arī izskanēja iedvesmojoši jaunuzņēmumu pieredzes stāsti.

Pasākuma ietvaros norisinājās arī tiešsaistes meistarklase, ko vadīja latviešu uzņēmuma “Design Elevator” līdzdibinātājs Čarlzs Bušmanis. Meistarklase dalībniekiem sniedza iespēju gūt teorētiskas zināšanas par dizaina domāšanas metodēm, kā arī pielietot tās praktiski dažādos grupu darbos.

Ar šo pasākumu atklāta reģistrēšanās studentu un jauno profesionāļu biznesa iespēju festivālam “Icebreakers'21”, kas šoruden norisināsies 8. oktobrī. “100 dienas līdz ledus laušanai” pasākuma mērķis bija “pavērt” priekškaru tēmām, par kurām tiks plašāk diskutēts festivālā, kā arī aktualizēt nepieciešamību pēc jaunām biznesa idejām, pārmaiņām un inovācijām.

 

Vairāk informācijas

Dalīties