No 7. līdz 21. maijam norisināsies ikgadējais tehnoloģiju un jaunuzņēmumu nozares pasākums "TechChill". Pielāgojoties neklātienes formātam, "TechChill" programma tiks sadalīta divu nedēļu garumā. Kā pasākuma centrālās tēmas šogad izvirzītas zaļās inovācijas, digitālā transformācija, zināšanas izaugsmei, kā arī Baltijas valstu loma globālās tehnoloģiju nozares attīstībā.

Desmitajā jubilejas gadā "TechChill" pirmo reizi sevi pieteiks digitālā formātā, sniedzot iespēju ikvienam tehnoloģiju nozares pārstāvim apmeklēt pasākumus no jebkuras vietas pasaulē. Tādējādi pasākums vienkopus pulcēs vairāk nekā 2000 apmeklētājus, tostarp jaunuzņēmumu pārstāvjus un medijus, investorus, dažādu biznesa jomu ekspertus, kā arī tehnoloģiju jomas entuziastus no Latvijas un visas pasaules.

"TechChill" programmā jau ierasti paredzēta vieta nozares vadošo ekspertu prezentācijām un paneļdiskusijām, jaunuzņēmēju un investoru tīklošanās aktivitātēm, jauno uzņēmēju sacensībām "Fifty Founders Battle", pieredzes apmaiņas stāstiem un diskusijām, meistarklasēm, hakatoniem un vairāk nekā 10 dažādiem citiem satelītpasākumiem, kā arī centrālajai konferencei, kas norisināsies 20. un 21. maijā.

 

Vairāk par pasākumu

Dalīties