23. februārī plkst. 11:00 Vidzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Apvārsnis 2020 Latvijas Nacionālais kontaktpunkts - H2020 NCP LV organizē informatīvu pasākumu "Ieskats ietvara programmā Apvārsnis Eiropa", kas notiks Vidzemes inovāciju nedēļas ietvaros.

Pasākums ir paredzēts gan pieredzējušiem, gan jauniem ietvara programmas Apvārsnis Eiropa projektu pieteicējiem. Piedalīties aicināti visu sektoru pārstāvji – mazie un vidējie uzņēmumi (MVU), zinātnisko institūciju pārstāvji, pētnieki un nevalstiskās organizācijas.

Pasākumā būs iespēja uzzināt par jauno Eiropas Savienības (ES) pētniecības un inovāciju atbalsta programmu Apvārsnis Eiropa 2021-2027. gadam, kas seko iepriekšējai ietvara programmai Apvārsnis 2020. Pasākuma ievadā būs aplūkotas tādas tēmas kā: jaunās ietvara programmas aktualitātes, plānotie projektu konkursi un to budžets. Savukārt, pasākuma otrajā daļā būs apskatīta Eiropas lielākā finanšu atbalsta programma – Eiropas Inovāciju padomes (EIC) jaunizveidotā programma Akselerators. Saturiski tiks izklāstīti programmas pamata principi, veiksmīgie piemēri, kā arī tiks aplūkota iespēja kļūt par šīs programmas vērtētāju.

Reģistrācija tiešsaistes pasākumam būs atvērta līdz 2021. gada 19. februārim.

 

Vairāk informācijas

Dalīties