2020. gada 3. decembrī notika kompānijas EMDESK vebinārs “Ievads ietvara programmā Apvārsnis Eiropa, ekspertu ieskats”, kura ieraksts un materiāli šobrīd ir pieejami organizētāja mājaslapā. Vebinārs būs noderīgs Apvārsnis 2020 projektu īstenotājiem un Apvārsnis Eiropa potenciālajiem projektu iesniedzējiem.

Pieejams vienas stundas ilgs vebināra ieraksts, kurā ir sniegta informācija par jaunās ietvara programmas Apvārsnis Eiropa struktūru un kopumā par jauno pētniecības un inovāciju programmu. Daudziem projektu vadītājiem un finanšu ekspertiem ietvara programmu pārejas laiks ir saspringts, jo ir jāspēj izsekot virknei Eiropas Komisijas lēmumiem un jauninājumiem, tāpēc vebinārs ļauj iegūt koncentrētu un detalizētu informāciju. 

Šajā ekspertu sesijā bija sniegtas atbildes uz jautājumiem par to, kas visticamāk tiks finansēts, kādas ir galvenās izmaiņas projektu pieteikumu veidlapās, kā arī galvenās atšķirības un priekšstati par projektu pieteikumu vērtēšanu, atskaitēm un finanšu jautājumiem.

Bezmaksas vebināru nodrošināja EMDESK sadarbībā ar Europa Media Trainings. EMDESK ir inovatīvs uzņēmums, kas atrodas Erfurtē un Berlīnē (Vācija) un kopš 2008. gada nodrošina augstas kvalitātes drošu programmatūru un informācijas tehnoloģiju risinājumus pētniecības un inovācijas iniciatīvām, kurās iesaistītas pasaules populārākās pētniecības organizācijas.

Video un prezentācija

Dalīties