Trīs dienu tiešsaistes hakatonu organizē Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts, un tas norisināsies no 16. līdz 18. oktobrim. Piedalīties aicināti studenti no jebkuras universitātes un studiju jomas, lai strādātu pie idejām un risinājumiem STEM (dabaszinības, tehnoloģijas, inženierzinātne, matemātika) nozarēs.

“Student Deep Science Hackathon” tiek organizēts jau kopš 2018. gada. Šajā nedēļas nogalē hakatons jau otro reizi pulcēs zinātkāros studentus no Latvijas universitātēm, kas interesējas par STEM (dabaszinībām, tehnoloģijām, inženierzinātnēm, matemātiku) nozarēm. “Student Deep Science Hackathon” būs trīs dienu tiešsaistes pasākums, kas nodrošinās mentoru un ekspertu atbalstu pašreizējiem studentiem inovatīvu ideju attīstīšanai virtuālā vidē. Organizatori aicina hakatonā piedalīties nozares entuziastus, inženierus, tehnoloģiju ekspertus, uzņēmējus vai dizainerus ar savām idejām, kā arī tos, kuri ir gatavi strādāt komandā pie jau formulētas idejas.

Reģistrēties “Student Deep Science Hackathon” iespējams līdz 16. oktobrim: https://eventornado.com/event/student-deep-science-hackathon#home

Dalīties