Latvijas Universitātes (LU) Zinātnes departaments, LU Bibliotēka un Nacionālais atvērtās piekļuves dienests aicina Latvijas zinātnisko institūciju pārstāvjus uz semināru "Īss ieskats pētniecības datu savaldīšanā". Tas notiks 19. oktobrī plkst. 15.00LU Humanitāro un sociālo zinātņu centrā (Kalpaka bulvārī 4).

Semināra "Īss ieskats pētniecības datu savaldīšanā" dalībniekiem būs iespēja izzināt pētniecības datu pārvaldīšanas jautājumus, datu pārvaldības plāna nozīmi un tā veidošanas pamatprincipus, kā arī gūt priekšstatu par atvērtības principu pielietošanu zinātnē.

Tiešraide: Seminārs tiks raidīts arī tiešsaistē LU tiešraižu kanālā un pasākuma Facebook lapā. (Detalizēta informācija sekos drīzumā)

Semināra mērķauditorija: Latvijas augstāko izglītības iestāžu un zinātnisko institūciju personāls, pētnieki, doktorantūras studenti, kā arī ar zinātniskā darba koordinēšanu un atbalsta funkcijām saistītais personāls, pētījumu projektu vadītāji un koordinatori, informācijas speciālisti, bibliotekāri, datu eksperti, IT speciālisti un citi interesenti.

Semināra darba valoda - latviešu.

 

Vairāk informācijas un pieteikšanās

Dalīties