Ņemot vērā Lietuvas valdības pieņemtos lēmumus sakarā ar globālo pandēmiju, konferences rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu, ka 13. starptautiskā konference Funkcionālie Materiāli un Nanotehnoloģijas (FM&NT-2020) šogad Viļņā notiks no 23. līdz 26. novembrim.

Konference “Funkcionālie materiāli un nanotehnoloģijas” pirmo reizi norisinājās 2006. gadā, kad to organizēja Latvijas Universitātes Cietvielu Fizikas Institūta zinātnieki. Kopš 2013. gada FM&NT kļuvusi par visu trīs Baltijas valstu konferenci. Šobrīd tā ir guvusi paliekošu popularitāti starptautisko zinātnieku vidū. 

Dažas no šī gada konferences tēmām:

  • Funkcionālie materiāli un to īpašības;
  • Nanomateriāli un nanotehnoloģijas
  • Teorija un modelēšana
  • Ilgtspējīga enerģija

Šogad konferencē ar ielūgtajiem referātiem piedalīsies pētnieki no Baltijas valstīm, Zviedrijas, Vācijas, Francijas, Portugāles, Krievijas, kā arī Slovākijas.

Dalībniekiem:

Kopsavilkumu iesniegšanas termiņš pagarināts līdz 2020. gada 15. septembrim. Jaunos vai labotos kopsavilkumus var augšupielādēt šeit.

Tos, kuri jau iesnieguši savus kopsavilkumus, bet diemžēl nevarēs piedalīties konferencē, lūgums informēt mūs iepriekš pa e-pastu: fmnt@ff.vu.lt;

Konferences programma būs pieejama 2020. gada 30. septembrī.

Agrīnā reģistrācija pagarināta līdz 2020. gada 15. oktobrim. Reģistrēties šeit.

Vairāk par pasākumu: www.fmnt.ff.vu.lt

Dalīties