No 12. līdz 16. augustam, Valmierā norisinās vasaras karjeras dienas nometne “Atver durvis, atklāj sevi”, kurā 14 līdz 17 gadus veci jaunieši aicināti izzināt sevi, kā arī iepazīt dažādas karjeras iespējas ar mērķi padarīt karjeras izvēli saprotamu un pamatotu.

Dalībai nometnē pieteikušies kopumā 30 jaunieši, kuri vēlas izdarīt īsto karjeras izvēli nākotnē. Piecu dienu laikā dalībniekiem tiks dota iespēja pārrunāt karjeras izvēles izaicinājumus, tikties ar interesantiem un iedvesmojošiem dažādu jomu profesionāļiem, piedalīties komandas saliedēšanas aktivitātēs un mācīties strādāt komandā.

Lai aptvertu plašāku dažādu karjeras iespēju klāstu, nometnes dalībnieki ne vien izzinās sevi un pilnveidos personīgās prasmes un iemaņas radošās darbnīcās un grupu darbos, bet arī tiksies ar nozaru speciālistiem. 13.augustā ar jauniešiem tikās mūsu institūta Enerģijas iegūšanas un uzkrāšanas materiālu laboratorijas vadošā pētniece Līga Grīnberga, lai iepazīstinātu ar zinātnieka darba ikdienu.

Vairāk informācijas: https://www.valmiera.lv/lv/jaunumi/izglitibas_zinas/21663_valmiera_norisinas_vasaras_karjeras_nometne_atver_durvis_atklaj_sevi

Dalīties