8. oktobrī Latvijas Universitātē (LU) jau ceturto gadu norisināsies studentu Biznesa inkubatora rīkotais studentu un jauno profesionāļu biznesa iespēju festivāls “Icebreakers’21”. Ikgadēja tradīcija festivāla ietvaros ir biznesa ideju konkurss, kura laikā komandām ir iespēja prezentēt savas biznesa idejas un sacensties par 10 000 EUR.

Piedalīties konkursā aicināti biznesa ideju autori, kuriem ir vēlme iesaistīties inkubatora jaunajā sezonā 2021./2022. akadēmiskajā gadā. Kopējais konkursa naudas balvu fonds ir 10 000 EUR. Balvas tiks sadalītas starp - daudzsološākajām idejām, kuras vērtēs īpaši izraudzīta komisija.

Potenciālie dalībnieki aicināti pieteikties konkursam līdz 3. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu festivāla “Icebreakers’21” tīmekļa vietnē. Uzstāties uz festivāla skatuves un prezentēt komisijai savu ideju tiks aicināti 10 labākie ideju autori un viņu pārstāvētās komandas. Starts grantu konkursam uz festivāla galvenās skatuves tiks dots plkst.17.00, un tas, tāpat kā pārējās festivāla aktivitātes, norisināsies LU Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3.

 

Vairāk informācijas

Dalīties