Sertifikāta saņemšana iezīmē mērķtiecīgu pūliņu rezultātu sakārtojot lietotāju procesus, nosakot pienākumus un atbildības, kā arī identificējot svarīgākos riskus. ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikāts ir CAMART² projekta izpildes sastāvdaļa, kas ietver tālākas attīstības nepieciešamību, ceļā uz izpētes, inovācijas un pakalpojumu piegādes ekselenci.

ISO 9001:2015 kvalitātes sistēmas sertifikāts apliecina augstākās kvalitātes Tīrtelpas infrastruktūras pakalpojumu nodrošināšanu pētniecībai, mācību procesam, inovācijai, attīstībai un prototipēšanai. Sertificēta kvalitātes sistēma sniedz būtiskas priekšrocības organizācijai un tās lietotājiem, rezultātā paaugstinot klientu, vadības un darbinieku apmierinātību un rosinot nepārtraukti pilnveidot darbības procesus. Šie aspekti ir kritiski svarīgi kā industriālajiem, tā arī akadēmiskajiem klientiem, tādā veidā nodrošinot ekonomisko izaugsmi.

Sertifikācijas auditu veica KIWA Inspecta, pasaules mēroga testēšanas, inspicēšanas un sertifikācijas pakalpojumu sniedzējs 50 pasaules valstīs, kas apvieno teju 4500 kvalitātes un drošības speciālistus.

Dalīties