Šodien, 2019. gada 4. janvārī, Riga Plaza notika izstādes Zinātne Latvijai atklāšana, kurā viena no ‘gleznām’ ir arī mūsu institūta Segnetoelektrisko materiālu laboratorijas pētniece Dr. phys. Marija Dunce.

Izglītības un zinātnes ministrija izstādi #ZinātneLatvijai veidojusi, lai cildinātu Latvijas zinātnes spēku un daudzveidību. Izstāde vēsta par 12 mūsdienu Latvijas zinātniekiem un viņu sasniegumiem. Izstādes galvenie varoņi ir zinātnieki - fiziķe Marija Dunce, inženierzinātnieks Sandis Spolītis, kultūras socioloģe Anda Lake, ķīmijas pētnieks Ingars Reinholds, vides inženierzinātniece Jūlija Gušča, fizikālķimiķis Kristaps Jaudzems, farmaceitiskā farmakoloģe Maija Dambrova, darba vides pētnieks Ivars Vanadziņš, komunikācijas pētniece Agnese Dāvidsone, tālizpētes pētnieks Dainis Jakovels, entomoloģe Anita Rukmane un mikrobiologs Jānis Liepiņš.
Modes un izklaides centrā Rīga Plaza izstādi varēs apskatīt no 2019.gada 4. līdz 28. janvārim. Vairāk: izm.gov.lv/lv/latvijas-zinatnes-kalendars-2019

Dalīties